"Nükleer Santral Kurdurmayacağız" Diyen Otobüs AKM Önünden Kalkıyor! PDF Yazdır e-Posta
Salı, 03 Ağustos 2010 13:35

Nükleer santrallere karşı yapılacak miting ve şenlik programı netleşti. Nükleer Karşıtı Platform'un (NKP) bulunduğu her ilden otobüslerle mitinge gidiş sağlanacak. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) şubeleri mitinge katılım kayıtlarını almaya başladı.

Mersin Akkuyu'da 8 Ağustos'da yapılacak miting için İstanbul'dan da otobüsler kalkacak. EMO İstanbul Şubesi otobüs kalkış gün ve saatlerini 7 Ağustos Cumartesi akşamı AKM Önü 19.00, Kadıköy Evlendirme Dairesi 20.00 olarak duyurdu.

Miting Akkuyu'da saat 16.00'da başlayacak. Ardından İlkay Akkaya'nın katılımyla şenlik programına geçilecek.    

 

politeknik.org.tr

 

Bu içeriği paylaşın

İlişkili Haberler

 
 
 

Bilişim Dosyası

Bilişim Teknolojileri, topluma eşit ve özgür bir dünya için yeni olanaklar sunduğu gibi, var olan toplumsal eşitsizlikleri daha da derinleştirme ve daha baskıcı toplumsal sistemler kurma yönünde bir potansiyele de sahip.

Özgür Yazılım Hareketi üretimde özgürlük, tüketimde eşitlik temelinde farklı bir yazılım kültürü yarattı. Kullanıcı özgürlüğünü tehdit eden her alanda alternatif politikalar üretti. Örgütlediği kampanyalarla bilişim tekellerinin ve hükumetlerin üzerinde bir kamuoyu baskısı oluşturdu. Başta yazılım geliştiriciler olmak üzere toplumun Bilişim Teknolojilerini gelişiminde söz hakkında sahip olmasının yolunu açtı.

Politeknik'in Bilişim Dosyası da bu doğrultuda şekillenecek. Bilişim Dünyası'ndaki gelişmeleri üretim özgürlüğü, tüketim eşitliği ve iletişim hakkı temelinde ele alacağız. Bunun yanında Bilişim Dosyası'nda, bilişim çalışanlarının sorunlarına ve örgütlenme deneyimlerine yer vereceğiz.

 

Katkılarınızı bekliyoruz...

Etkinlik Takvimi

Kimler Çevrimiçi

Şuanda 24 konuk çevrimiçi