'Nükleersiz Yaşam Haftası' Başladı PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 18 Nisan 2011 11:02
İstanbul'da 24 Nisan Pazar günü gerçekleşecek 'Nükleer santrallara ve yaşamı yok eden enerji üretimlerine HAYIR!' mitingi hazırlıkları hızlandı.
 
AKP iktidarının nükleer santral konusunda ısrar ve inadına karşı 17-24 Nisan günleri arasında Nükleersiz Yaşam Haftası etkinlikleri düzenleniyor.    

Bu kapsamda Nükleer Karşıtı Platformu'nun (NKP) sekreteryasını sürdüren EMO İstanbul Şubesi mitinge çağrı yapmak, nükleer sanrallara karşı imza toplamak üzere 16 Nisan 2011 Cumartesi günü Taksim Meydanı'nda stand açtı. 17 Nisan Pazar günü de EMO ve HKMO İstanbul şubelerinden üyeler Bakırköy Meydanı'nda stand açtılar.

Bir hafta boyunca Taksim, Bakırköy, Kadıköy ve Beşiktaş gibi İstanbul'un farklı meydanlarında açılacak olan standlarla nüklleer santrallarla ilgili gerçekler halka anlatılacak.

politeknik.org.tr    
 
 
 
 

TMMOB Genel Kuruluna Giderken

TMMOB 42. Olağan Genel Kurul'u 31 Mayıs-3 Haziran 2012 tarihlerinde toplanıyor.

 

Dosyamızda TMMOB, Oda ve Şube Genel Kurul süreçlerine ilişkin haber, yorum, belge ve değerlendirmeleri bulabilirsiniz. 

Etkinlik Takvimi

Kimler Çevrimiçi

Şuanda 26 konuk çevrimiçi